luni, 9 martie 2009

Concurs de frizuri emo

Fenomenul copiilor "emo" sau "iemo" (cum zic altii la misto) este pretutindeni. Si pentru ca e la moda sa ai cont pe hi5, un "emo" s-a gandit sa organizeze o premiera: concurs de frizuri emo, ceva in genul miss&mister emo. Vazand aceste lucruri, ma inchin si ma gandesc: mare e gradina ta, Doamne, si multi sar gardul in ea. Dintre toate ideile trasnite care circula pe la TV si pe Internet, asta mi s-a parut cea mai hilara dintre toate. Nu am nimic cu "emo" si nici cu cei care-si fac astfel de frizuri, dar sa organizezi un astfel de concurs pe hi5 e de-a dreptul penibil. Oricum, sunt foarte curios sa vad frizura celui/celei care castiga concursul si sa ma amuz pe seama lor. Poate o sa pun si poza pe blog, sa vada si altii cum arata distrusul - pardon, fericitul castigator.

2 comentarii:

BeLL.Boo spunea...

In primul rand, nu te lua de frizurile Emo . Sunt unele care sunt chiar dragute (cel putin pentru mine :) ). Dar recunosc ca unii baieti / fete chiar exagereaza, si incearca sa`si puna tot felul de moturi in cap- fundite, clamite, buburuze etc etc.
Mie nu`mi prea pasa ce zic unii despre Emoisti (daca am scris bine... ) eu cred ca asta e stilul lor de "viata" .. si nu ar trebui sa`i criticam pentru comportamentul lor (anormal..cateodata o_O ).
Si..(ca incheiere ) Gusturile nu se discuta ! :)


Semnat
BeLL. Boo.

sorinho_adriano spunea...

asa e dar eu nu-i critic pe astia emo, eu chiar ii apar cand se ia lumea de ei, parerea mea ca fiecare e cum e - dar sa organizezi un concurs pe hi5 de miss/mister emo?;)) - se potriveste ca nuca in perete