miercuri, 3 decembrie 2008

Votati jos uniformele!

Elevi din toate scolile, uniti-va! E timpul sa daramam tirania celor care ne-au impus in mod abuziv uniformele, de altfel un simbol al comunismului! E timpul ca sa facem revolutie si sa strangem semnaturi pentru eliminarea uniformelor. Este un abuz pe care ni l-au comis cei de la minister si de la inspectorat. Este o ingradire a libertatii! Asa ca m-am gandit sa organizam strangeri de semnaturi in toate scolile, voi sustine public acest lucru si ma voi implica, si poate adunam suficiente semnaturi spre a trimite petitia spre inspectorat. E timpul pentru o schimbare, e timpul sa votam Jos Uniformele! Viva la Revolucion! Viva la Libertad!

8 comentarii:

Anonim spunea...

asa te vreau. Te sustin!Sa Protestam impotriva tiraniei lor.

Anonim spunea...

idem anonim

Anonim spunea...

huo cu ministruu masii ..

Anonim spunea...

da mah bine, scoatele

sorinho_adriano spunea...

le-as scoate daca as fi ministrul educatiei

Anonim spunea...

poah tzac pac huoo tziganii dreaq negrii nesimtzitzi huo ministeru sa poarte aia uniforma nu noi .. noi sa venim ca orice clovn !

Anonim spunea...

da asa e dar din pacate nu avem ce face, pt k lumea e pasiva si nu prea vrea sa se bage, asta e nu cred ca o sa aiba prea mult succes din pacate

Anonim spunea...

Jos cu ele..sunt niste mari prostii,daca ministrul tot vrea sa purtam uniforme sa ne puna sa purtam uniforme misto nu jegurile astea!!!!!